KIDDOs

Društvo Klub Mustangs Ljubljana znotraj svoje aktivnosti nudi tudi praznovanje rojstnega dneva otrok. Rojstno dnevna zabava vašega malčka naj bo zabavna, drugačna in športno obarvana, za katero bodo poskrbeli naši animatorji. Temo praznovanja rojstnega dneva prepuščamo domišliji in željam vašega otroka. Praznovanje rojstnega dne prilagodimo vašemu otroku, da bo to njegov nepozabni rojstni dan. Hkrati vam ponujamo izbiro dodatnih zabavnih aktivnosti, ki naredijo rojstni dan še bolj enkraten in nepozaben.

Za otroke bosta skrbela izkušena animatorja, ki bosta pripravila zabavne športne in animacijske igre, tematsko zabavo, ples in petje, vse odvisno od želja vašega otroka.

Ponujamo:

  • Dve uri aktivne zabave z animatorji (po dogovoru lahko tudi dlje) · Praznovanje zunaj v naravi ali v športni dvorani (ob slabem vremenu in zimskem času).
  • Pogostitev pijače in rojstnodnevne torte, ob tem vam nudimo tudi zdrave prigrizke kot so; presna torta, kolači, sadje.
  • Razne športne igre · Igra ameriškega nogometa · Plesna učna urica z našimi animatorkami
  • Fotografiranje rojstnodnevne zabave (fotografije vam po želji pošljemo po mailu oziroma jih lahko prejmete na CD-ju).

Zabave se lahko udeležijo otroci z alergijami in drugimi dietami (jedi brez glutena, laktoze, itd…), za katere morate predhodno obvestiti, da se primerno pripravi jedilnik.

CENIK:

Do 8 otrok, brez pogostitve : 100,00 eur

Do 8 otrok, z pogostitvijo : 150,00 eur

Do 15 otrok, brez pogostitve : 130,00 eur

Do 15 otrok, z pogostitvijo : 180, 00 eur

Za več informacij lahko pokličete vodjo programa Kiddos:  Maja (040/571-259)

Vabljeni na praznovanje rojstnega dne za otroke v Klub Mustangs Ljubljana.

 

kiddos