Družina Mustangs

Viki, predsednica društva 

Vedno nasmejana in pozitivna oseba, ki uživa v kolektivnem delu in rada pomaga ljudem. Je aktivna, skače naokrog, se druži s prijatelji in se smeji, ker ji to prinaša veselje in srečo.  Z ameriškim nogometom se je srečala naključno in po prvem treningu ugotovila, da je to idealna rekreacija za otroke, saj otrokom daje več kot katerikoli drugi šport, ker je nabit s pozitivno energijo in med igralci prevladuje pravi ekipni duh. Ker ima rada otroke in so otroci del njenega vsakdanjika in verjame, da lahko da ameriški nogomet otrokom še nekaj več kot drugi športi, je skupaj z prijatelji ustanovila društvo Klub Mustangs v želji, da bi to energijo, ki jo ima ameriški nogomet prenesla tudi na najmlajše, da bi se poleg samega športa naučili tudi drugih življenjskih vrednot.  S svojo pozitivno energijo in nalezljivim nasmehom na obrazu zna otroke motivirati na pravi način. Njena srčnost in zagon k uresničevanju ciljev sta lahko vzgled prav vsakemu. Od nekdaj so bile njene sanje delati z otroci in sedaj živi svoje sanje.

»The strenght of the team is each individual member. The strenght ofeach member is the team.«  Phil Jackson

 Aljoša, General Manager

Navdušenec nad športom in nad marketingom. Oseba, ki v svojem življenju ne vidi nikakršnih preprek, predvsem na področju športnega marketinga. Željan po posegu po višjih stopničkah in zmagah. Krasita ga dve osebnostni karakteristiki, ki pri nekaterih ima večjo moč negativne kot pozitivne konotacije. Trma in samozavest. Ampak le-ti vrlini sta ga pripeljali do našega kluba. V njemu je prevzel pozicijo general managerja, ker vsebuje vse potrebne kompetence, da vodi klub do novih zmag in novih mejnikov. Oboževalec ameriškega nogometa, kljub dejstvu, da je sam stal kar 12 polnih let med drugačnimi vratnicami. Evropski različici nogometa, ki nam je vsem bolj znana. Kondicija, disciplina, organiziranost in spoštovanje. Na temu gradi celo svoje življenje. Kljub trši roki pa ga krasi enormen nasmešek, ki prav vzbuja nasmejanost in humor.

“Knowing how to think empowers you far beyond those who only know what to think.” Unknown

Karolina, športna direktorica kluba

Karolina je po poklicu psihologinja, katero je že tekom študija že zelo zanimalo delo z otroci. Kot pravi sama jo otroci napolnijo s pozitivno energijo in ji dajo zagon za nove izzive, ob njih pa pozabi na vse skrbi. Ko je spoznala Viki in njene Mustange je vedala, da je to to ter, da je to društvo v katerega hoče z veseljem vlagati svoje znanje, izkušnje in svoj čas.

“You can have it all, just not all at once.” Oprah Winfrey

 

Matic P., glavni trener mlajših selekcij

 Že kot otrok je izražal veliko zanimanje za šport. Njegova vsestranskost, odločnost in energičnost so ga popeljali v različne športe in na koncu tudi do ameriškega nogometa. Matic je aktivni igralec ameriškega nogometa v klubu Silverhawks. V prostem času svoj športni duh krepi v fitnesu in z različnimi športnimi aktivnostmi. Na najmlajše prenaša svojo zagriženost, vztrajnost in ekipni duh. Otroci ga imajo radi in ga takoj vzamejo za svojega. Prepričan je, da lahko vsak otrok, ne glede na kondicijsko pripravljenost, s pravo motivacjo in pristopom doseže  in celo preseže svoje cilje.

 

“You either stay on your grind, or you stay out of the way.” Wiz Khalifa 

Tea, kondicijska trenerka

Tea prihaja iz Ljubljane. Zaključuje Fakulteto za šport, program Kineziologija. Prihaja iz športne družine, zato jo šport spremlja že celo življenje. Tea je mnenja, da je športna aktivnost nujno potrebna v življenju posameznika zaradi zdravja, druženja in zabave. Zaradi današnjega načina življenja velikokrat pozabimo na gibanje, zato pravi, da je zelo pomembno, da ljudi na to opomnimo. Prijateljica Viki s svojim klubom spodbuja gibanje, zabavo, druženje in športno vzgojo, zato  se je odločila, da je pri tem ne bo le podpirala ampak ji tudi pomagala.

“If you don’t like where you’re at, move . You’re not a tree.”

teamwork-quote-LO1